четвер, 27 червня 2013 р.

Про що Кличко таємно домовлявся із Гройсманом та Порошенком?


У суботу, 22 червня вінничани зустрічали нову програму фонтану «Рошен». В той же день до Вінниці, на запрошення Петра Порошенка (і на його ж літаку) поглянути на нову програму, прилетіли Юрій Луценко із дружиною та Віталій Кличко. Невідомо чому, особливо ретельно намагався зберегти інформацію про своє перебування у Вінниці лідер УДАРу. Та й дійсно, чого б це йому попереджати когось про те, що він перегляне якусь розважальну програму?
Проте є цікавий факт: лідер УДАРу потайки зустрівся в мерії з міським головою Володимиром Гройсманом у присутності Петра Порошенка.
А тепер, власне, питання: про що або про кого могли таємно домовлятися «р’яний» опозиціонер Кличко, зовсім недавній міністр в уряді Азарова Порошенко та міський голова Гройсман, який чинив перепони проведенню опозиційної акції «Вставай, Україно» у Вінниці? Цікаво, що сам лідер УДАРу присутнім на акції «Вставай, Україно» не був.
           Відомо, що журналісти хотіли знайти фотографії з місця зустрічі, але це зробити не вдалося, оскільки вони раптово «зникли». Наприклад, кореспонденти однієї із вінницьких газет спробували дістати фотографії в одного із відомих журналістів Юрія Басюка, проте останній повідомив, що світлини були викуплені людиною чи то Кличка, чи то Гройсмана.
           Але факт залишається фактом: лідер УДАРу інкогніто перебував у Вінниці, провів перемовини із міським головою і, так само інкогніто, покинув місто.

           Цікаво, що скажуть партнери по опозиції?









Немає коментарів:

Дописати коментар